Netko se čudom izvukao iz Corvette koju je pregazio tegljač

Netko se čudom izvukao iz Corvette koju je pregazio tegljač

Veliki američki kamion s poluprikolicom i 18 kotača sudjelovao je u prometnoj nezgodi, u kojoj se pod njime našao Chevrolet Corvette. Potpuno uništeni sportski automobil sačuvao je glavu svojem vozaču

Prošloga tjedna u američkoj saveznoj državi Louisiani, na autocesti kod mjesta DeSoto Parish dogodila se neobična prometna nezgoda, u kojoj je sudjelovalo više vozila. Šokantne fotografije sportskog automobila Chevrolet Corvette pod kotačima tegljača obišle su svijet, a još je šokantnije to što u nezgodi, kako kaže lokalna policija, nije bilo ozbiljnije ozlijeđenih osoba.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Pojedinosti slučaja nisu objavljene, no prema fotografijama, koje je objavio ured lokalnog šerifa, vidljivo je da je plavi, relativno novi Chevrolet Corvette zaglavljen pod kabinom velikog kamiona s poluprikolicom, koji ga je pristojno zgnječio i gotovo u potpunosti uništio. Kako je tamo završio, ne znamo, a jednako tako misterij je i kako je netko iz tog automobila uopće izvukao živu glavu.

Ovaj prizor samo je jedan dio veće nezgode: prikolica istog kamiona se preokrenula, a teret se prosuo kolnikom. Nedaleko iza toga u koloni, koja se stvorila nakon nezgode, našao se i automobil šerifovog ureda, pa je zamjenik šerifa iz njega odmah priskočio u pomoć unesrećenim vozačima i sudjelovao u raščišćavanju posljedica.

YouTube MP3 - Hotmail
1