Neplanirano podno pranje Toyote na hidrantu

Neplanirano podno pranje Toyote na hidrantu

Nepoznat netko je Toyotom Camry izletio s ceste, nasadio je na hidrant, a potom je uslijedilo detaljno ispiranje vozila odozdo. Incident je, na nepoznatoj lokaciji u SAD-u, prolaznik zabilježio na videu

Redditov podforum “Idiots In Cars” nepresušan je izvor zabavnih fotografija i videa iz prometa. Može se tamo naći svega, od video zapisa prometnih nezgoda snimljenih daschcamovima, pa sve do bizarnosti poput ove koju prenosimo danas.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na videu nedavno snimljenom mobitelom, na nepoznatoj lokaciji u SAD-u, vidimo Toyotu Camri u procesu “podnog pranja” – na hidrantu. Što se zapravo dogodilo nije u potpunosti poznato, ali je jasno da je vozač Toyote izletio s ceste i svoj automobil “parkirao” na travnjak. Njegova (ili njezina) nesreća je u tome što je na tom travnjaku bio hidrant, pa ga je automobil pokosio prije nego se zaustavio, zabivši se u drvo.

Da cijela situacija bude potpuno bizarna, snažni pritisak vode iz odrubljenog hidranta podigao je stražnji dio automobila uvis, i tamo ga držao neko vrijeme – detaljno ga ispirući s donje strane. Ovo neplanirano pranje vozila odozdo prolaznik je snimio mobitelom i brže-bolje objavio na Internetu pod nazivom “Automobilski bide”.

Pogledate li i sami ovaj kratki video, bit će vam jasno zašto se viralno proširio Redditom i ostatkom weba.

Car bidet. from IdiotsInCars

Podijeli:
1