Neplanirano podno pranje Toyote na hidrantu

Neplanirano podno pranje Toyote na hidrantu

Nepoznat netko je Toyotom Camry izletio s ceste, nasadio je na hidrant, a potom je uslijedilo detaljno ispiranje vozila odozdo. Incident je, na nepoznatoj lokaciji u SAD-u, prolaznik zabilježio na videu

Redditov podforum “Idiots In Cars” nepresušan je izvor zabavnih fotografija i videa iz prometa. Može se tamo naći svega, od video zapisa prometnih nezgoda snimljenih daschcamovima, pa sve do bizarnosti poput ove koju prenosimo danas.

Na videu nedavno snimljenom mobitelom, na nepoznatoj lokaciji u SAD-u, vidimo Toyotu Camri u procesu “podnog pranja” – na hidrantu. Što se zapravo dogodilo nije u potpunosti poznato, ali je jasno da je vozač Toyote izletio s ceste i svoj automobil “parkirao” na travnjak. Njegova (ili njezina) nesreća je u tome što je na tom travnjaku bio hidrant, pa ga je automobil pokosio prije nego se zaustavio, zabivši se u drvo.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Da cijela situacija bude potpuno bizarna, snažni pritisak vode iz odrubljenog hidranta podigao je stražnji dio automobila uvis, i tamo ga držao neko vrijeme – detaljno ga ispirući s donje strane. Ovo neplanirano pranje vozila odozdo prolaznik je snimio mobitelom i brže-bolje objavio na Internetu pod nazivom “Automobilski bide”.

Pogledate li i sami ovaj kratki video, bit će vam jasno zašto se viralno proširio Redditom i ostatkom weba.

Car bidet. from IdiotsInCars

Podijeli:
1