Napušteni DeLorean na Google Street Viewu – je li ovdje sletio Marty McFly?

Napušteni DeLorean na Google Street Viewu – je li ovdje sletio Marty McFly?

Jedan je korisnik Reddita na servisu Google Street View pronašao legendarni DeLorean DMC-12 kako trune pored lokalne ceste u SAD-u. Mnoge je zainteresirala priča o napuštenom automobilu

Prije nekoliko dana Redditom je počeo kružiti screenshot sa servisa Google Street View, na kojem se vidi naizgled napušteni DeLorean DMC-12, legendarni automobil iz filmova serijala Povratak u budućnost. DeLorean je parkiran u travi pored lokalne ceste, u mjestu Mozart (američka savezna država Zapadna Virginija). Neobično, udaljeno mjesto, u čijoj blizini se vide brežuljci, šumarak i tek poneka kuća, zainteresiralo je mnoge – pogotovo jer se radi o kultnom i potencijalno vrijednom oldtimeru, koji ovako trune u divljini.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako se čini sa slika, netko je DeLoreana parkirao i zaboravio. Ili je pak vremenski putnik Marty McFly ovdje sletio u jednoj od svojih avantura? Priča je daleko jednostavnija. Jedan je komentator na Redditu ponudio objašnjenje.

“Koliko sam čuo, vlasnik DeLoreana je preminuo, a obitelj je auto ostavila tamo u spomen njemu, bez plana da ga prodaju ili restauriraju, unatoč tomu što im je mnogo ljudi već ponudilo pomoć u ‘oživljavanju’ vozila. Šasija dugo leži na tlu pa ju je vjerojatno nemoguće spasiti, a čak je i interijer izložen vremenskim prilikama kroz otvoreni prozor” – pokopao je time ovaj korisnik snove onima koji su mislili krenuti u pohod i “spasiti” kultnog DeLoreana iz ove situacije.

Slika na Googleu datira iz studenoga 2021., no on je i ove godine snimljen na istom mjestu iz satelita – dakle, spomenik pokojnom vlasniku i dalje je na istom mjestu.

YouTube MP3 - Hotmail
1