Nakon izlijetanja McLarena kod Poreča od njega ostao samo ugljen

Nakon izlijetanja McLarena kod Poreča od njega ostao samo ugljen

Na Facebooku su objavljene fotografije s izvlačenja jednog skupog sportskog superautomobila marke McLaren, kojim je 60-godišnjak sletio s ceste kod Poreča. Zapanjujuće je kako su putnici uspjeli preživjeti

Nezgode superautomobila na hrvatskim cestama nisu pretjerano česte, a pogotovo ne ovakve, kakva se dogodila u nedjelju kod Poreča. Koliko je za sada poznato, automobilom McLaren (kako se čini, model je 720S, pulske registracije) upravljao je 60-godišnji hrvatski državljanin, vozeći sa sobom 69-godišnjeg putnika. Oko 11:20 sati na državnoj cesti D48 Poreč-Pazin izletjeli su s ceste i višestruko se prevrnuli.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Do izlijetanja je došlo nedaleko mjesta Baderna i to zbog neprilagođene brzine. Nakon prevrtanja, vozača i suvozača su iz McLarena izvukli prolaznici, da bi se superautomobil potom zapalio – i od njega, kako vidimo na fotografijama s Facebooka, nije ostalo gotovo ništa.

Vozač je prošao s lakšim ozljedama, a suvozač je zadržan na bolničkom liječenju. Protiv vozača se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu u redovnom postupku, kažu iz PU istarske.

YouTube MP3 - Hotmail
1