Nakon 2025. stižu Pagani limuzina i SUV

Nakon 2025. stižu Pagani limuzina i SUV

Horacio Pagani je odgovoran za stvaranje nekih od najdojmljivijih sportskih automobila u povijesti. Čovjek je živuća legenda automobilske industrije, a remek-djela poput Zonde i Huayre to potvrđuju. Dodajmo i da ljubitelji sportskih automobila s nestrpljenjem iščekuju dolazak njihovog nasljednika koji je najavljen s oznakom C10.

No, pravo iznenađenje iz paganijevih pogona nas čeka sredinom sljedećeg desetljeća. Naime, pojavile su se informacije da Pagani namjerava proširiti svoju ponudu s ne baš sportskim karoserijskim oblicima. Točnije, u Paganiju navodno planiraju lansirati limuzinu te crossover, odnosno SUV.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Potvrda ovih navoda za sada nema, no sam Horatio Pagani je izjavio kako je teško ignorirati trendove. Također, rekao je da bi limuzinu ili crossover bilo moguće uskladiti s paganijevim imidžom te da bi takav automobil značajno proširio bazu potencijalnih kupaca.

U obzir svakako treba uzeti i činjenicu da bi razvoj i dizajn ovakvih automobila za Paganija bio veliki izazov, a s lansiranjem vlastite marke ovaj argentinsko-talijanski automobilski stručnjak je već dokazao da od izazova ne bježi.

Podijeli:
1