Nakon 2025. stižu Pagani limuzina i SUV

Nakon 2025. stižu Pagani limuzina i SUV

Horacio Pagani je odgovoran za stvaranje nekih od najdojmljivijih sportskih automobila u povijesti. Čovjek je živuća legenda automobilske industrije, a remek-djela poput Zonde i Huayre to potvrđuju. Dodajmo i da ljubitelji sportskih automobila s nestrpljenjem iščekuju dolazak njihovog nasljednika koji je najavljen s oznakom C10.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

No, pravo iznenađenje iz paganijevih pogona nas čeka sredinom sljedećeg desetljeća. Naime, pojavile su se informacije da Pagani namjerava proširiti svoju ponudu s ne baš sportskim karoserijskim oblicima. Točnije, u Paganiju navodno planiraju lansirati limuzinu te crossover, odnosno SUV.

Potvrda ovih navoda za sada nema, no sam Horatio Pagani je izjavio kako je teško ignorirati trendove. Također, rekao je da bi limuzinu ili crossover bilo moguće uskladiti s paganijevim imidžom te da bi takav automobil značajno proširio bazu potencijalnih kupaca.

U obzir svakako treba uzeti i činjenicu da bi razvoj i dizajn ovakvih automobila za Paganija bio veliki izazov, a s lansiranjem vlastite marke ovaj argentinsko-talijanski automobilski stručnjak je već dokazao da od izazova ne bježi.

Podijeli:
1