Najavljen novi kombi Renault Master s aerodinamičnijom siluetom

Najavljen novi kombi Renault Master s aerodinamičnijom siluetom

Obnovljeni Master najava je nove generacije kombija, a u narednim danima Renault će ga predstaviti na salonu automobila Solutrans u Lyonu. Bit će dostupan na električni ili klasični pogon

Kombi linija Renault Master od 1980. prodana je u tri milijuna primjeraka, a sada se vraća u poboljšanom izdanju – najavio je francuski proizvođač. Nova generacija bit će predstavljena u narednim danima na salonu automobila Solutrans u Lyonu u Francuskoj, a za sada su podijelili tek njegovu siluetu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Obnovljeni Master najava je nove generacije učinkovitijih, 100% povezanih i inovativnih kombija. Prilagođen suvremenim potrebama i osmišljen za optimalnu upotrebu, novi model omogućuje korisnicima da odu još dalje i pritom dodatno uštede.

Ušteda na gorivu i struji

Kod nove se verzije posebno ističu aerodinamični dizajn karoserije i novi kočni sustav. Oni električnoj inačici jamče uštedu na struji do 21%, a u inačici s termičkim motorom za 1,5 l nižu potrošnju goriva na 100 kilometara.

Nova će se generacija, kao i prethodne, proizvoditi u tvornici u Batillyju u Francuskoj. Objekti tvornice također su obnovljeni s ciljem inoviranja postupaka proizvodnje. Više informacija iz Renaulta obećavaju objaviti uskoro.

YouTube MP3 - Hotmail
1