Na prodaju: Tesla Model 3, malo oštećen, u voznom stanju

Na prodaju: Tesla Model 3, malo oštećen, u voznom stanju

U ovim tmurnim vremenima svaki zabavni video s YouTubea dobro dođe. Ako ste ljubitelj električnih automobila, Tesle ili suludih prerada automobila – ili svega toga istodobno – najnoviji bizarni uradak koji se pojavio ovih dana za svaku je preporuku

Korisnik YouTubea o kojem ne znamo ništa osim da se potpisao kao Oleg K. na ovom je video servisu objavio dva zanimljiva videa, koja prenosimo unutar ove vijesti. Ako niste na prvu prepoznali, na njima je crveni Teslin Model 3 Long Range AWD – u voznom stanju!

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Potpuno uništeni automobil nekim je čudom sklopljen tako da zaista vozi, iako od karoserije i unutrašnjosti nije ostalo gotovo ništa. Po slikama bismo mogli zaključiti da je ovaj automobil bio sudionik prilično ozbiljne prometne nezgode nakon koje ga je netko dobro “očerupao” za rezervne dijelove.

Međutim, ono što je od njega ostalo očito je došlo u ruke kakvom majstoru, a ovaj je olupinu vratio u stanje dovoljno dobro da se baterije mogu napuniti, a automobil koliko-toliko voziti. Vjetar u kosi je zajamčen, pogledi prolaznika isto tako, no za reakciju policije nismo sigurni. Vlasnik kaže da je vozilo na prodaju, i da bi moglo biti dobra osnova za kakav “uradi sam” projekt.

Ovo je otprilike tekst oglasa izvjesnog Olega: “Na prodaju: rabljeni Tesla Model 3 iz 2020. godine. Crvena boja i karoserija po narudžbi. Malo prijeđenih kilometara. Zamjenske aluminijske felge od 20″ s gotovo novim gumama. Manje ogrebotine karoserije. 15-inčni ekran kao nov. Otvoren za ponude“.

“Oglas” je osvanuo na Twitter računu kluba vozača Tesle iz Kanade, pa je moguće da se automobil nalazi tamo negdje, iako kontakt informacije nisu objavljene.

YouTube MP3 - Hotmail
1