Na hrvatsko tržište stigao novi Jeep Wrangler

Na hrvatsko tržište stigao novi Jeep Wrangler

Neprikosnoveni prvak off-road vožnje, potpuno novi Jeep Wrangler, najsposobniji ikad, donosi najviše razine udobnosti i upravljivosti za svakodnevnu upotrebu. Četvrta generacija Wranglera će kupcima biti dostupna u izvedbama Sport, Sahara i Rubicon s dvoja ili četvera vrata, a dodajmo i da izvedba Sahara može biti opremljena ekskluzivnim paketom opreme Overland.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ponuda uključuje dva potpuno nova motora, odnosno 2,2-litreni MultiJet II turbo dizelski motor i 2,0-litreni turbo benzinski motor. Ponudi se pridružuje i 3,6-litreni motor V6 Pentastar. Svi motori dolaze u kombinaciji s novim automatskim mjenjačem s osam brzina i opremljeni su tehnologijom Stop-Start (ESS).

S tehničke strane još treba istaknuti dostupnost dva napredna sustava pogona na sva četiri kotača (Commadn-Track i Rock-Trac), električnu blokadu prednje i stražnje osovine Tru-Loc, blokadu diferencijala s ograničenim proklizavanjem Trac-Loc i elektronički sustav odvajanja prednje stabilizacijske šipke.

Napredni tehnološki sadržaji uključuju nova LED prednja i stražnja svjetla, novi sustav UconnectTM sa značajkama Apple CarPlay, Android Auto i mogućnošću odabira 5,0, 7,0 ili 8,4-inčnih zaslona osjetljivih na dodir s funkcijom zumiranja s pomoću geste prstima. Wrangler je opremljen brojnim sigurnosnim i zaštitnim sustavima, uključujući sustav za nadzor mrtvog kuta i sustav otkrivanja drugog vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag, kameru za vožnju unatrag s dinamičkim prikazom linija ParkView, elektronički sustav za nadzor stabilnosti vozila (ESC) s elektroničkim sustavom protiv prevrtanja i četiri zračna jastuka u osnovnoj opremi.

Modeli marke JEEP u na hrvatskom tržištu dolaze s jamstvom od 5 godina, odnosno na 120.000 km.

1