Motociklist objavio snimku teške prometne nezgode, koju je sam skrivio

Motociklist objavio snimku teške prometne nezgode, koju je sam skrivio

Snimka pokazuje kako prolaze oni s previše samopouzdanja na cesti, a premalo vozačke vještine i iskustva. Iako je prošao s težim ozljedama, ovaj je Amerikanac srećom preživio

Na YouTube je prije nekoliko dana postavljena snimka motociklističke nesreće, snimljena prije otprilike četiri mjeseca. Tamo ju je objavio sam motociklist, koji je pritom teže nastradao, a samo srećom je preživio. U opisu navodi da video pokazuje što se dogodi kada imate previše samopouzdanja, a premalo vozačke vještine. S njime se možemo složiti, pa nadodajemo da bi video trebao pogledati svaki mladi ili potencijalni motociklist.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Danak neiskustvu

Korisnik nadimka Street Demon PC priznaje da je kriv za ono što mu se dogodilo, tj. je to bolje nazivati sudarom nego nesrećom. Nakon lude vožnje i “slaloma” među vozilima, na samom kraju zastrašujuće snimke (koju donosimo u nastavku) vidimo motociklista kako udara u kamionet, a potom ga je, dok je još onesviješten na motociklu, pokupio tegljač. Sve se dogodilo na Floridi, a pažljivi gledatelji motocikl su identificirali kao kultnu Hondu CBR600RR.

Unesrećeni navodi i strašne posljedice nepažnje i neiskustva: “Srećom, izvukao sam se živ i nisam izgubio nijedan ud. Preko 20 prijeloma na licu, slomljena ruka na dva različita mjesta, kolabirana pluća, slomljeno rebro, dva slomljena diska kralježnice.”

Naposlijetku, zaključuje oprezno i optimistično: “Vratit ću se ponovno vožnji jednog dana, ali ne kao prije. Voziti se ovako bilo je vraški zabavno, ali želim se zabavljati još dugo.” Nadajmo se da će i drugi naučiti iz ovog primjera, koji srećom nije glavnog aktera koštao glave.

YouTube MP3 - Hotmail
1