Modna kampanja Jelene Holec za novi Citroën C3

Modna kampanja Jelene Holec za novi Citroën C3

Nakon sjajnih reakcija na predstavljanja modne kolekcije, uslijedila je kampanja dizajnerice Jelene Holec pod nazivom C3 Collection koja stavlja naglasak na pokret, udobnost i suvremenost što su i glavne karakteristike novog Citroëna C3. Jelena Holec je mlada, talentirana dizajnerica, čije su kreacije od njenog prvog pojavljivanja u javnosti izazvale zanimanje medija i struke. Njen je rad karakterističan prema eksperimentiranju s printom na tkanini te vlastitim, autorskim dizajnom tkanina koje koristi u izradi svojih kolekcija, što je kompleksan i dugotrajan postupak. Dizajn motiva na tkanini početak je priče, a spajanje više cjelina u finalni odjevni predmet zahtijeva duboko promišljanje, posebice ako želite da finalni proizvod bude nosiv i ženstven, napominju u Citroënu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U modnoj kolekciji pod nazivom C3 Collection, Jelena Holec je inspirirana novim modelom francuske marke te je spajajući fotografije ovog vozila, stvorila zadivljujuće hipnotičke motive, na granici futurizma i nadrealnog. Aplikacijom fotografija na više vrsta tkanina, kreirana je zanimljiva modna priča od desetak modela u tri različite boje, spojivih u velik broj različitih odjevnih kombinacija za različite prigode, sportsko-elegantnog duha, baš kakav je i novi Citroën C3.

U modnoj kampanji, koju je snimio poznati modni fotograf Goran Čižmešija, kolekcija C3 prikazana je kroz dinamičan pokret i više različitih mogućnosti kombiniranja odjevnih predmeta , nosivih u svakoj prilici.

Citroën je odabrao Jelenu Holec kao mladu talentiranu osobu, čije vrijeme tek dolazi, a u svom radu hrabro koristi i istražuje inovativne tehnike, kreira drukčiji autorski potpis, originalna je i spremna na izazov. Za ovu suradnju između modnog dizajnera i marke vozila, slobodno možemo reći da je jedinstvena i prva na svijetu! Motivi na kolekciji savršeno prate modne trendove u eksperimentiranju s printom te će lako pronaći put do ormara zaljubljenika u dizajn.

Kolekcija je dostupna u C3 Projekt Koncept Store-u, u zagrebačkom Centru Kaptol.

YouTube MP3 - Hotmail
1