Mitsubishi u Ženevi predstavlja konceptni SUV Engelberg Tourer

Mitsubishi u Ženevi predstavlja konceptni SUV Engelberg Tourer

Mitsubishi će početkom ožujka na ženevskom auto salonu predstaviti svoju novu SUV studiju pod nazivom Engelberg Tourer. Za sada je objavljen samo priloženi teaser ovog koncepta, nazvanog prema švicarskom skijalištu, a proizvođač navodi da će s njim najaviti svoje sljedeće korake.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Točnije, službeno priopćenje govori o predstavljanju “novog koraka u razvoju SUV-ovskog dizajna i praktičnosti” te “sljedeće generacije tehnoloških rješenja i naprednih EV performansi.” Za pretpostaviti je kako će Engelberg Tourer ponajviše poslužiti kako najava za sljedeću generaciju modela Outlander.

Prema priloženom teaseru Mitsubishi će nastaviti s velikom maskom motora, a tu su i uska prednja svjetla, velika svjetla za dnevnu vožnju u obliku slova C. Nadalje, mišićavi izgled će je potpomognut izraženim lukovima blatobrana i prednjim branikom te izdignutim poklopcem motora. Također, primjetna su krovna svjetla te kamere umjesto bočnih retrovizora.

Tehničkih informacija za sada nema nema, no svakako možemo očekivati električni pogonski sklop. U svakom slučaju uskoro ćemo doznati više.

Podijeli:
1