Mercedes-Maybach SUV stiže u studenom s vlastitim mirisom

Mercedes-Maybach SUV stiže u studenom s vlastitim mirisom

Mercedes-Benz je već dao naslutiti kako će uskoro lansirati veliki luksuzni SUV pod značkom Maybacha, a sada je potvrđeno kako će se premijera odigrati u studenom.

Podsjetimo, Mercedes-Maybach GLS je najavljen još prošlogodišnjom studijom Ultimate Luxury Concept koji je bio iznimno luksuzna kombinacija limuzine i tradicionalnog SUV-a. Posljednji izvještaji ukazuju na to da će se raditi o vozilu koje će svojim oblikom osjetno više podsjećati na standardni GLS. Ipak, imat će cijeli niz jedinstvenih elementa vanjštine (i unutrašnjosti) koji će ga dodatno razlikovati od standardnog modela.

Nadalje, službeno priopćenje navodi da će ovaj model imati mnoge „luksuzne komponente preuzete od S klase.“ Također, ovaj će se automobil moći pohvaliti i vlastitim mirisom koji bi trebao „odgovarati njegovoj unutrašnjosti i iskustvu koje će vožnja u njemu pružati.“ U sam službeni opis mirisa, u kojem između stoji „cvjetovi bijele mirisnice, lagani i svijetli, zaokruženi su nježnom notom kože i začinjenim čajem“, je bolje i ne ulaziti.

Na kraju dodajmo da bi ovaj automobil trebao biti ponuđen kupcima s dva motora. S jedne strane tu je 4,0-litreni bi-turbo V8, a s druge 6,0-litreni bi-turbo V12.

Uskoro više.

Podijeli:
1