Mercedes-Maybach SUV stiže u studenom s vlastitim mirisom

Mercedes-Maybach SUV stiže u studenom s vlastitim mirisom

Mercedes-Benz je već dao naslutiti kako će uskoro lansirati veliki luksuzni SUV pod značkom Maybacha, a sada je potvrđeno kako će se premijera odigrati u studenom.

Podsjetimo, Mercedes-Maybach GLS je najavljen još prošlogodišnjom studijom Ultimate Luxury Concept koji je bio iznimno luksuzna kombinacija limuzine i tradicionalnog SUV-a. Posljednji izvještaji ukazuju na to da će se raditi o vozilu koje će svojim oblikom osjetno više podsjećati na standardni GLS. Ipak, imat će cijeli niz jedinstvenih elementa vanjštine (i unutrašnjosti) koji će ga dodatno razlikovati od standardnog modela.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nadalje, službeno priopćenje navodi da će ovaj model imati mnoge „luksuzne komponente preuzete od S klase.“ Također, ovaj će se automobil moći pohvaliti i vlastitim mirisom koji bi trebao „odgovarati njegovoj unutrašnjosti i iskustvu koje će vožnja u njemu pružati.“ U sam službeni opis mirisa, u kojem između stoji „cvjetovi bijele mirisnice, lagani i svijetli, zaokruženi su nježnom notom kože i začinjenim čajem“, je bolje i ne ulaziti.

Na kraju dodajmo da bi ovaj automobil trebao biti ponuđen kupcima s dva motora. S jedne strane tu je 4,0-litreni bi-turbo V8, a s druge 6,0-litreni bi-turbo V12.

Uskoro više.

Podijeli:
1