Mercedes-Maybach najavio novi koncept za Peking

Mercedes-Maybach najavio novi koncept za Peking

Mercedes-Maybach će na ovogodišnjem auto salonu u Pekingu predstaviti novi super luksuzni koncept, a navodno bi se trebalo raditi o istinski spektakularnom automobilu. Konkretnijih podataka, pored priloženih teasera, za sada nema, no pojedini izvori ukazuju na mogućnost da će Maybach u Pekingu ustvari predstaviti najavnu studiju za svoju izvedbu sljedeće generacije modela GLS.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, već neko vrijeme kruže glasine kako će GLS dobiti svoju Maybach verziju, a gdje je takav automobil bolje predstaviti nego u Kini gdje se realno može očekivati najveća prodaja. U svakom slučaju, o čemu god da se točno radi, glavni adut ovog automobila će biti luksuzno uređeni i opremljeni interijer sa četiri zasebna sjedala i najkvalitetnijim materijalima te razinom izrade.

Nadalje, za očekivati je da bi ovaj koncept mogao imati i neku vrstu elektrificiranog pogonskog sklopa, odnosno da će se raditi o nekoj vrsti hibridno pokretanog vozila, no više ćemo saznati uskoro jer Peking svoja vrata otvara 25. travnja.

Podijeli:
1