Mercedes-Maybach najavio konceptni Vision 6 Convertible

Mercedes-Maybach najavio konceptni Vision 6 Convertible

Mercedes-Maybach je objavio video teaser svog novog konceptnog modela koji će uskoro biti predstavljen na ovogodišnjem izdanju Pebble Beach Concours d’Elegancea koji će svoja vrata otvoriti 17-og ovog mjeseca.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Mercedes je prošle godine predstavio coupe verziju ovog automobila, a vjeruje se kako će ovogodišnji model biti njegova kabriolet, odnosno Convertible izvedba koja će zadržati veliku većinu linija i značajki prethodnika te kako će glavnu razliku činiti sklopivi, vjerojatno, platneni krov.

Također, nova studija će dobiti plavu boju vanjštine, dok je prethodnik imao crvenu boju vanjskog laka. Unutrašnjost bi trebala biti više-manje u potpunosti prenijeta, a trebao bi ga pokretati isti električni pogonski sklop sa četiri električna motora snage oko 750 KS i baterijama kapaciteta 80 kWh.

Za sada još uvijek nije poznato hoće li i kada na tržište stići produkcijska verzije, a ako se to uistinu dogodi najvjerojatnije će se raditi o vrlo ograničenoj seriji paprene cijene. Nadamo se kako ćemo više doznati nakon skorašnje premijere.

YouTube MP3 - Hotmail
1