Mercedes-Benz predstavio osvježeni GLA, prodaja u Hrvatskoj od 9. siječnja

Mercedes-Benz predstavio osvježeni GLA, prodaja u Hrvatskoj od 9. siječnja

Model GLA započinje nadolazeću godinu s proširenom ponudom motora, ciljanih vizualnih detalja unutrašnjeg i vanjskog dizajna te nadopunjenim linijama opreme. To doprinosi da izgled ovog kompaktnog SUV modela bude uočljiviji s karoserijom koja odiše snažnijim dizajnerskim izričajem.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U vrhu serije ponude modela je Mercedes AMG GLA 45 4MATIC*, kod kojega se posebno bogata ponuda opreme može naći u izvedbi Yellow Night Edition. Svjetska premijera održana je prekjučer, na Sjevernoameričkom salonu automobila NAIAS u Detroitu.

GLA je prvi puta predstavljen 2013. godine i od samog je početka predstavljao uspjeh u segmentu koji je oblikovao i redefinirao. GLA karakterizira sportski, dinamični dizajnerski izričaj, lagano upravljanje i bogate mogućnosti individualiziranja.

Kao prvi kompaktni SUV iz Mercees-Benza donio je dašak svježine u ovaj tržišni segment i u njemu se učvrstio kao glavni igrač. Model GLA najuspješniji je na tržištima Kine, SAD, Njemačke i Velike Britanije.

Sa sedam serija modela (GLA, GLC, GLC Coupé, GLE, GLE Coupé, GLS i G) Mercedes-Benz se može pohvaliti najširom SUV ponudom od svih europskih premium proizvođača i time zadovoljava sve individualne potrebe mobilnosti svojih klijenata.

To se također odnosi na portfelj modela GLA: niti jedan drugi konkurent ne nudi veću ponudu motora u ovom segmentu – od osnovnog modela Mercedes-Benz GLA 180 d* sa snagom od 109 KS i emisijom CO2 od 103 g/km do modela koji razvija 381 KS, Mercedes-AMG GLA 45 4Matic.

Mercedes-Benz GLA je jedini model u ovom tržišnom segmentu koji nudi nove značajke udobnosti i sigurnosti kao što je 360-stupanjska kamera ili hands-Free Access.

Nova izvedba u ponudi je GLA 220 4MATIC*. Sa snagom od 184 KS i okretnim momentom od 300 Nm ovaj model zatvara razmak između dva benzinska motora snage od 156 KS i 211 KS.

Atraktivna struktura cijena: početak prodaje 9. siječnja 2017.

Početak prodaje osvježene izvedbe modela Mercedes-Benz GLA zakazan je za 9. siječnja 2017, a početna cijena za model GLA 180* iznosi 244.800 kn. Početna cijena top-modela Mercedes-AMG GLA 45 4Matic je 531.600 kn. Obje cijene uključuju PDV i PPMV.

* Kombinirana potrošnja goriva: 7,4–3,9 l/100 km. Kombinirana emisija CO2: 172-103 g/km.

YouTube MP3 - Hotmail
1