Mercedes-Benz predstavio interijer nove G klase

Mercedes-Benz predstavio interijer nove G klase

Mercedes će početkom sljedeće godine na detroitskom auto salonu predstaviti novu G klasu, a sada su objavljene prve fotografije interijera tog automobila koje nam jasno pokazuju kako će se ovaj automobil u odnosu na svog prethodnika moći pohvaliti puno modernijom i luksuznijom putničkom kabinom.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Proizvođač također navodi da će ubuduće G klasa nuditi i više prostora za putnike, a vrijedi reći i kako su materijali te kvaliteta izrade također napravili korak naprijed. O bogatoj serijskoj i opcijskoj opremi nema smisla previše trošiti riječi ipak je riječ o mercedesovom top modelu pa je jasno kako će infotainment, sigurnost i komfor biti vrhunski.

Najveće novosti su na prednjoj armaturi pa je primjetan novi upravljač, opcijska digitalna instrumentna 12,3-inčna ploča, 12,3-inčni središnji zaslon infotainmenta, a tu su i razni ukrasni elementi od drveta, ugljičnih vlakana i sl, kao i kožne presvlake.

Više ćemo saznati nakon službene premijere, no kod vanjskog dizajna ne treba očekivati velike novosti, već je otprije potvrđen manji rast dimenzija, a novi bi model trebao biti jednako sposoban na asfaltu i van njega.

Podijeli:
1