Mercedes-Benz predstavio interijer novog Sprintera

Mercedes-Benz predstavio interijer novog Sprintera

Mercedes je objavio prvu službenu fotografiju nove generacije Sprintera koja će na tržišta pristići u proljeće sljedeće godine, a predstavljanje je zakazano za veljaču.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Temeljito dorađeni Sprinter će se očito moći pohvaliti osjetno kvalitetnijim interijerom s novim prekidačima i upravljačem, širokim središnjim zaslonom, novom instrumentnom pločom, boljim materijalima i sl. Također, u opremi će se nalaziti USB priključci, WiFi hotspot, sustav Mercedes Pro Connect Services i sl.

U Mercedesu ističu i kako će Sprinter biti dostupan u različitim karoserijskim oblicima, s različitom duljinom međuosovinskog razmaka i različitom nosivošću pa će kupcima biti omogućen izbor upravo onakve verzije kakva im najviše odgovara. Također, putnički i teretni prostor će biti moguće dodatno opremiti raznim rješenjima i opremom koja će dodatno povećati praktičnost i iskoristivost prostora.

Za sada konkretniji tehnički podaci nisu poznati, no potvrđeno je kako će 2019. na tržište stići električna verzija eSprinter.

Podijeli:
1