Mercedes-Benz potvrdio premijeru osvježene izvedbe modela GLA

Mercedes-Benz potvrdio premijeru osvježene izvedbe modela GLA

Mercedesov najmanji crossover će uskoro proći kroz tzv. mid-life facelift, odnosno sljedećeg će ponedjeljka u Detroitu na tamošnjem NAIAS-u biti predstavljena osvježena izvedba ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

GLA klasa je na tržištu prisutna oko tri godine pa je stiglo vrijeme za osvježenje koje će mu omogućiti daljnju uspješnu borbu s konkurencijom u segmentu kompaktnih premium crossovera. Većina novosti će biti kozmetičke naravi, poput dorađene grafike svjetala, redizajniranih branika itd. Slično će biti i s interijerom gdje će se naći nove presvlake, ukrasi, boje i sl.

Također, kupci mogu očekivati nešto dulji popis standardne opreme, primjerice isti bi trebao uključivati sustav Dynamic Select i napredniji infotainment, dok kod motorizacije, koliko je za sada poznato, neće biti većih novosti. Dakako, ako nas Mercedes s nečim ne iznenadi…

Na kraju još podsjetimo da se ranije nagađalo kako bi ove godine trebala biti predstavljena Coupe izvedba ovog automobila, no sada se smatra da je vjerojatnije kako novi karoserijski oblik stiže sa sljedećom generacijom.

YouTube MP3 - Hotmail
1