Mercedes-Benz najavio dva frankfurtska noviteta?

Mercedes-Benz najavio dva frankfurtska noviteta?

Mercedes je jučer objavio par detalja o svojoj frankfurtskoj ponudi, odnosno potvrdio je kako će na predstojećem frankfurtskom auto salonu, između ostalog, predstaviti pretprodukcijsku izvedbu sportskog modela Project One te novi najavni koncept iz linije EQ.

Sada pak stiže render na kojem se vjerojatno nalaze upravo ta dva automobila. Točnije, trenutno nema službene potvrde kako je riječ o teaserima za te modele, no za očekivati je kako su se u Mercedesu ipak odlučili za takav potez s obzirom na nedavnu najavu i skorašnju premijeru u Frankfurtu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sukladno najavi novi model iz EQ linije je kompaktno vozilo, hatchback ili manji crossover, koji donekle podsjeća na raniju studiju G-Code. Prednja maska je vrlo slična ranijem EQ konceptu pa je za pretpostaviti kako će ista biti uobičajena značajke cijele te linije.

O Projectu One trenutno još uvijek nema dodatnih tehničkih informacija, a sami frankfurtski izložak će biti “studija bliska produkcijskom modelu.” Drugim riječima, u Frankfurtu nećemo vidjeti konačnu verziju, ali ova neće biti niti daleko od nje. U svakom slučaju za Mercedes je to manje bitno jer je već rasprodana cijela proizvodna serija od 275 primjeraka. Konačni produkcijski model ćemo vidjeti vjerojatno tijekom sljedeće godine kada krenu i prve isporuke.

Više ćemo doznati uskoro.

Podijeli:
1