Mercedes-AMG GLC SUV sada i kao hibrid, u Hrvatskoj za 136.683 eura

Mercedes-AMG GLC SUV sada i kao hibrid, u Hrvatskoj za 136.683 eura

Mercedes-AMG lansirao je svoj prvi hibridni SUV visokih performansi – GLC 63 S, koji je već dostupan i na našem tržištu. Kombinacija motora s unutarnjim izgaranjem i elektromotora daje mu čak 680 KS

Iz Mercedesa stiže obavijest o novom modelu sa samog vrha ponude: njihov prvi luksuzni SUV visokih performansi s hibridnim pogonom dostupan je i na našem tržištu od ovoga tjedna. Punog imena Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCE, hibridni je to automobil koji kombinira 2-litreni AMG motor s unutarnjim izgaranjem i elektropogon smješten na stražnjoj osovini. To mu, osim zamjetno boljeg ubrzanja, daje i uravnoteženu masu, što mu dodatno poboljšava dinamiku upravljanja.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Električni pogon i baterija ovog vozila vlastiti su proizvodi AMG-a, koji je iskoristio i tehnologiju izravnog hlađenja baterijskih ćelija, poznat iz Formule 1, kako bi optimizirao brzo punjenje, ali i pražnjenje baterije. Sustav radi na 400V tehnologiji, ukupna mu je snaga 680 KS, uz najviši okretni moment od 1.020 Nm.

Novi GLC 63 S E PERFORMANCE dolazi s pogonom na sve kotače, podesivom visinom ovjesa, aktivnim zakretanjem stražnje osovine te stabilizacijom naginjanja elektromehaničkim sustavom.u prvoj godini na tržištu, novi će hibridni GLC SUV biti ekskluzivno dostupan u izdanju Edition 1, u sivoj ili srebrnoj boji, s vrijednošću dodatne opreme od preko 18.000 eura. T među ostalim uključuje 21″ AMG-ove mat crne naplatke, aerodinamički i vizualni paket te istaknute crno-žute kontrastne dizajnerske dodatke.

Osnovna cijena u Hrvatskoj kreće od 136.683 eura do registracije.

YouTube MP3 - Hotmail
1