Mercedes-AMG A 45 u video teaseru

Mercedes-AMG A 45 u video teaseru

Mercedes je pred Božić odlučio objaviti “ne još jedan božićni video” te nam dodatno najaviti novog predvodnika svoje kompaktne ponude. Dakako, riječ je o modelu A 45 čiju izvedbu na stazi možete vidjeti u priloženom video zapisu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Što se samog automobila tiče ovaj video nam ne otkriva puno, no možemo vidjeti agresivniji izgled u odnosu na onaj modela A35. Od detalje se ističe panamericana maska, jedinstveni naplatci, stražnje krilo, dva para dvostrukih završetaka ispuha i sl.

Iz Mercedes-AMG-a je do sada već službeno potvrđeno da će ovaj automobil pokretati novi 2,0-litreni 4-cilindrični turbo motor snage veće od 400 KS. Nadalje, s ovim će motorom biti uparen 8-stupanjski automatskim mjenjačem s dvije spojke te 4Matic sustavom pogona na sva četiri kotača koji će biti opremljen novom drift-mode funkcijom sličnom onom u modelu Mercedes-AMG GT Four-Door Coupe.

Na kraju dodajmo kako će A 45 ubrzavati do 100 km/h za 4,7 sekundi, dok će mu najveća brzina biti elektronički ograničena na 250 km/h. Sve spomenuto te napredna šasija i ovjes bi trebali rezultirati vrhunskim voznim svojstvima te uistinu uzbudljivim automobilom.

Podijeli:
1