McLaren sprema ultimativni Grand Tourer

McLaren sprema ultimativni Grand Tourer

McLaren je na ovogodišnjem izdanju ženevskog auto salona nastupio s modelima Speedtail, 720S Spider i 600LT Spider, a iznenađenje je bila najava Grand Tourera. Tada je objavljen priloženi video zapis, a sada su stigli novi teaseri koji otkrivaju nove pojedinosti ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Točnije, sada možemo bolje vidjeti siluetu ovog automobila kojeg u McLarenu za sada nazivaju Grand Tourer, no konačno ime još uvijek nije poznato. Čini se da će Grand Tourer biti elegantniji od ostatka ponude iz Wokinga, no vanjština otkriva kako će se unatoč tome ipak raditi o istinskom sportašu.

Naime, ovaj će model pokretati bi-turbo V8, a puni tehnički podaci i automobil općenito će biti predstavljeni tijekom svibnja. Također, ovaj bi model trebao soju osnovu dijeliti s modelom Speedtail.

Iz McLarena su poručili da će Grand Tourer biti “najpraktičniji automobil sa središnje smještenim motorom” te podoban za najduža putovanja. Tome će doprinijeti i udobna prostrana kabina koju će karakterizirati i moderno uređenje te napredna oprema.

Podijeli:
1