Margot Robbie je prva ambasadorica električnih vozila Nissana

Margot Robbie je prva ambasadorica električnih vozila Nissana

Glumica Margot Robbie predstavila se na svjetski poznatoj stazi na kojoj se održava Velika nagrada Monaka kao nissanova ambasadorica električnih vozila ponoćnom utrkom u radikalnom sportskom automobilu BladeGlider na električni pogon.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prototip Nissana BladeGlider, koji postiže najveću brzinu od 190 km/h, a od 0 do 100 km/h ubrzava za manje od pet sekundi, predstavlja novu viziju dizajna električnih sportskih automobila budućnosti. Prototip je dio strategije Inteligentne mobilnosti, nissanove vizije načina na koji bi se automobili trebali voziti, što bi ih trebalo pokretati i kako bi ih trebalo integrirati u društvo. Pritom prikazuje svu zabavu i uzbuđenje vozila na električni pogon.

Margot Robbie radikalni je trosjed isprobala na zatvorenoj uličnoj stazi Monaka prije utrke s drugim BladeGliderom. Dva su se sportska automobila snage od 272 KS utrkivala niz legendarni tunel i odmjerila snage na Massenetu prije dolaska na cilj na glamuroznom trgu Casino.

Zvijezda filmova Odred otpisanih i Vuk s Wall Streeta u kratkome filmu pokazuje i sposobnosti Nissana BladeGlider za kontrolirana proklizavanja na jednom od najpoznatijih zavoja u automobilističkom sportu – legendarnoj ukosnici Fairmont.

Margot Robbie: “Ovo su uzbudljiva vremena za električna vozila. Sve više vozača odabire električni pogon i okreću se održivoj budućnosti, a Nissan BladeGlider nagovještava budućnost pametnijih automobila vrhunskih performansi”.

Kao proizvođač najprodavanijeg električnog automobila na svijetu, modela LEAF, Nissan revolucionarizira način na koji se energija stvara i upotrebljava s pomoću proizvoda kao što su pametne kućanske jedinice xStorage i tehnologija koja omogućuje protok energije od vozila prema mreži, koje skladište energiju, a koju stvaraju baterije električnih vozila.

Nissan BladeGlider će biti izložen na 87. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi koji se održava od 9. do 19. ožujka 2017. Razvijen na temelju konceptnog automobila premijerno predstavljenog 2013, ovaj potpuno električni sportski automobil nagovještaj je nadolazećih tehnologija koje će spojiti inteligentnu mobilnost s ekološkim učinkom i voznim osobinama sportskih automobila.

Monte Carlo je bio savršeno okruženje za predstavljanje uzbudljive nove suradnje između Nissana i Margot Robbie. Monako ima bogatu tradiciju uličnih utrka i ambicioznu održivu strategiju smanjenja ugljičnih emisija za 50 posto do 2030.

YouTube MP3 - Hotmail
1