Hotmail, gmail log in, fb log in'

Limuzinski Jeep – prvotravanjska podvala o kojoj bi vrijedilo razmisliti

Limuzinski Jeep – prvotravanjska podvala o kojoj bi vrijedilo razmisliti

Ove godine proizvođači automobila se nisu posebno iskazali kada je riječ o prvotravanjskim šalama, no jedna nam je zapela za oko. Naime, Jeep Middle East je na svojim Facebook stranicama objavio prvu fotografiju svog novog proizvoda. Limuzinskog modela.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Jeep proizvodi SUV-ove, pickupove i terenska vozila. Limuzine su za druge marke Grupe FCA, no sada znamo kako bi izgledala jeepova limuzina kada bi se u Jeepu odlučili za proizvodnju jednog takvog automobila. I moramo reći da ovaj Jeep izgleda sasvim pristojno. I više od toga.

Čini se kako je za potrebe ove fotomontaže iskorišten Chrysler 300 na kojeg je stavljeno lice jeepovog modela Cherokee. Konačni proizvod izgleda poprilično zanimljivo. Drugim riječima, ova kombinacija prolazi. Barem na prvu pa je ovo šala o kojoj bi u Grupi FCA mogli razmisliti.

Za pretpostaviti je kako od limuzinskog Jeepa ipak neće biti ništa, posebno kada se u obzir uzme pad potražnje za ovakvim automobilima te daljnji rast prodaje SUV-ova i crossovera. Oni koji bi htjeli vidjeti SUV-ovsku marku u limuzinskom izdanju bi se trebali strpjeti do 2020. kada će navodno Range Rover lansirati tzv. Road Rover.

Naime, britanski Autocar je prije nekog vremena objavio, pozivajući se na insajderske izvore kako Range Rover planira svojim kupcima ponuditi povišenu limuzinu.

1