Lansirala automobil preko vučne službe pa preživjela

Lansirala automobil preko vučne službe pa preživjela

Neoprezna vozačica naletjela je na kamion vučne službe, zaustavljen uz rub ceste i pripremljen za utovar drugog automobila. Nakon 40 metara leta nekim čudom je ostala živa

U okrugu Lowndes u američkoj saveznoj državi Georgiji 24. svibnja dogodila se neobična i suluda prometna nezgoda, u kojoj samo pukom srećom nitko nije poginuo. Sve je “zakuhano” nešto prije, također prometnom nezgodom, zbog koje su na lice mjesta izašli policija i vučna služba. Dok su oni radili očevid i pripremali se ukrcati na kamion automobil, koji je nešto ranije sletio s ceste na tom mjestu, neoprezna 21-godišnjakinja svojim je automobilom, u punoj brzini, naletjela na vučnu službu zaustavljenu uz rub ceste.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nailaskom na spuštenu utovarnu rampu kamiona, njezino je vozilo lansirano u zrak i odletjelo je čak 40-ak metara dalje, prije prilično tvrdog slijetanja i prevrtanja. Vozačica je zadobila “samo” teže tjelesne ozljede, što se može proglasiti i srećom, budući da je lako mogla na ovaj način izgubiti glavu. Sve je zabilježeno i kamerom postavljenom na uniformi jednog od policajaca s očevida, pa svijet ovih dana u čudu gleda kako automobil leti preko kamiona, baš kao u akcijskim filmovima.

YouTube MP3 - Hotmail
1