Lamborghini razmatra mogućnost širenja ponude kompaktnim modelom

Lamborghini razmatra mogućnost širenja ponude kompaktnim modelom

Sljedeće godine, kada na tržište stigne Urus, Lamborghini će po prvi puta u svojoj povijesti imati ponudu koju će činiti tri modela, no prema Stefanu Domenicaliu, lamborghinijevu šefu, stado razjarenih bikova bi moglo dodatno narasti.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U svom posljednjem intervjuu Motoringu, Domenicali je potvrdio kako postoji mogućnost da se Huracanu, Aventadoru (na slici) i spomenutom Urusu pridruži novi sportski model kompaktnijih dimenzija. Dodao je i kako će konačna odluka o dodatnom proširenju ponude biti donijeta tek nakon što se Urus pokaže kvalitetnim i uspješnim dodatkom trenutnoj ponudi.

Novi manji model bi bio konkurencija McLarenu 570S i očekivanom ferrarijevom Dinu o kojem se mogu čuti razne glasine. O njegovim je tehničkim karakteristikama za sada poznato tek to da bi se, prema Domenicaliju, temeljio na novoj modularnoj platformi koju bi koristili nasljednici Huracana i Avantadora. O pogonskom sklopu i snazi za sada još uvijek prerano govoriti, a isto vrijedi i o potencijalnom vremenu lansiranja.

YouTube MP3 - Hotmail
1