Lamborghini greškom otkrio izgled modela Urus?

Lamborghini greškom otkrio izgled modela Urus?

Lamborghini je objavio još jedan najavni video teaser svog novog SUV-a, odnosno modela Urus. Ovaj put Urus nam je prikazan na trkaćoj stazi i u prigodnom načinu rada Corsa, a u jednom trenu se na središnjem zaslonu pojavio i sam Urus. Kasnije je dotični video zapis promijenjen, no prekasno pa izmijenjeni dio možete također vidjeti priložen uz tekst, a na njemu se vidi vrlo agresivno dizajnirani coupe-SUV.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Inače, Urus uz način rada Corsa, nudi načine Strada i Sport kojima su opremljeni i ostali lamborghinijevi modeli, a njegov izbornik ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management), će svojim kupcima ponuditi i načine rada Terra (zemlja), Neve (snijeg) i Sabbia (pijesak).

Podsjetimo, Urus će službeno biti predstavljen početkom sljedećeg mjeseca, točnije 4. prosinca na posebnoj priredbi u Sv. Agati Bolonjskoj. Ovaj super-SUV će pokretati 4,0-litreni bi-turbo V8 snage oko 650 KS uparen s automatskim mjenjačem te sustavom pogona i upravljanja na sva četiri kotača, a recimo i kako će se Urus temeljiti na MLB Evo platformi Grupe VW.

U Lamborghiniju smatraju da bi im Urus za koju godinu mogao udvostručiti prodaju na oko 7000 jedinica godišnje.

Podijeli:
1