Lagonda All-Terrain stiže u Ženevu

Lagonda All-Terrain stiže u Ženevu

Astonova marka Lagonda će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti svoj novi konceptni model All-Terrain. Prije godinu dana na istom je mjestu predstavljena studija Lagonda Vision Concept, no čini se kako će All-Terrain prije u proizvodnju. Točnije, iz Aston Martina je potvrđeno kao će se serijski model temeljen na All-Terrainu na tržištu naći tijekom 2021. te tako biti prvi model revitalizirane Lagonde.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za sada je ovu objavu popratio samo priloženi teaser na kojem možemo vidjeti prednji kraj dotičnog vozila. Slika nam otkriva kako je riječ o dinamično dizajniranom vozilu niže linije krova, povišene podnice, izraženog poklopca motora i širokih ramena. Vidimo i kamere umjesto bočnih retrovizora, a ističe se i kromirani element na nosu vozila umjesto klasične maske iznad kojeg je veliki natpis Lagonda.

Iz Aston Martina su poručili kako studija vrlo jasno upućuje na izgled prvog lagondinog modela koji će ući u serijsku proizvodnju. Uz to su dodali i da će se raditi o modelu koji će redefinirati segment kojem će pripadati. Više bi trebali saznati uskoro.

Podijeli:
1