Lada Niva turbo s 300 “konja” na prodaju

Lada Niva turbo s 300 “konja” na prodaju

Jedan Grk prodaje potpuno restauriranu rusku legendu, koju je pretvorio u luksuzni SUV, iznutra i izvana. Pritom su korišteni dijelovi sportskih automobila, a dodana je i bogata oprema

Kada biste pročitali oglas koji sadrži popis karakteristika automobila: turbo benzinski motor s ugrađenim plinom, snage do 300 KS na trkaćem gorivu; električni podizači; centralno zaključavanje; klima; servo; pogon na 4 kotača; sportske disk kočnice; kotači od 22″ (245 / 30 / R22) – što biste pomislili, na koji se automobil oglas odnosi? Jamačno nikome ne bi palo na pamet da je riječ o Ladi Nivi iz 2004. godine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

No, upravo takav oglas trenutačno je aktivan na jednom internetskom oglasniku, uz atraktivne fotografije detaljno preuređene Nive, koju je na prodaju stavio Grk Vaggelis Tsoumanis. Automobil je, kaže, potpuno restauriran pa potom nadograđen dijelovima iz sportskih automobila. Nakon ugradnje novog motora i ostale opreme, ova Lada prešla je tek 4.600 kilometara, dakle stanje automobila je “kao novo”.

Lada je u procesu i snižena, proširena blatobranima i obogaćena dodatnim odbojnicima, obojana u “black-on-black” stilu, a u unutrašnjosti su postavljena kožna sjedala. Interijer kabine i dalje je prilično rudimentaran, ali sada uključuje i ekran osjetljiv na dodir, stereo sustav s ogromnim subwooferom u prtljažniku, kao i ranije navedenu opremu, primjereniju automobilima više klase. Takva je sada i cijena. Tsoumanis, naime, za svoju Ladu Nivu traži oko 35.000 eura.

YouTube MP3 - Hotmail
1