Kupio BMW-a M3, pa ga dva desetljeća ostavio u garaži

Kupio BMW-a M3, pa ga dva desetljeća ostavio u garaži

Neobičan slučaj vezan uz jedan BMW M3 stiže iz Londona, gdje je taj automobil prešao tek 60 kilometara nakon kupnje u salonu, a potom je parkiran i ostavljen na istom mjestu već 19 godina

Na Facebook stranici Motorchive, posvećenoj automobilima, često se mogu naći priče o napuštenim automobilima, koji se nalaze diljem svijeta, a ponekad uz njih idu i zanimljive fotografije. Jedan takav slučaj objavljen je nedavno, a tiče se očito zaboravljenog BMW-a, navodno parkiranoga u jednoj podzemnoj garaži u Londonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Priča kaže da ga je njegov vlasnik još u kolovozu davne 2004. godine, dakle prije 19 godina, kupio u obližnjem Readingu i vratio se njime u London. Iz salona do garaže prevalio je tek 60 kilometara, parkirao svoj novi BMW M3 E46 CSL u garažu i – zaboravio na njega. Otkako je tog dana kupljen i dovežen, nitko automobil nije taknuo, nije bio vožen niti je vidio svjetlo dana. Privatna kompanija, zadužena za održavanje parkirališta, stavljala mu je “lisice” na kotače već dvaput, no bez uspjeha, vlasnik im se nije javio.

Trenutačno automobil i dalje stoji u garaži, navodno smještenoj u londonskoj četvrti Peckham. Lakše je oštećen, poprilično prašnjav, a dva događaja pokazuju da možda nije potpuno zaboravljen. 2013. godine promijenio je vlasnika, a netko je okrenuo i registracijsku naljepnicu na vjetrobranu, kako se na njoj ne bi vidjeli brojevi. “Je li ovo jedan od CLS-a s najmanjom kilometražom na svijetu?”, pitaju se s ove Facebook stranice i donose nekoliko fotografija misteriozno napuštenog atraktivnog automobila.

YouTube MP3 - Hotmail
1