Kolika je vjerojatnost da se na praznoj cesti sudare dva identična Lamborghinija?

Kolika je vjerojatnost da se na praznoj cesti sudare dva identična Lamborghinija?

U Singapuru je zabilježena manja prometna nezgoda, koja ne bi bila ni po čemu zanimljiva da u njoj nisu sudjelovala – dva gotovo identična žuta Lamborghini Aventadora S

Prošle nedjelje u Singapuru, u kojem su i dalje na snazi određene mjere izolacije zbog pandemije koronavirusa, dogodila se prilično neobična prometna nezgoda. Ništa oko ovog događaja ne bi bilo neobično – riječ je o manjoj nezgodi u kojoj se vozač iza nije uspio zaustaviti na vrijeme na raskrižju pa je naletio na onoga ispred – da u njoj nisu sudjelovala da superautomobila. I to gotovo pa identična, k tome još i na praznoj cesti.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ljudi, pa je li to moguće?

Kao što se može vidjeti na slikama s mjesta nezgode, u ovoj su nezgodi sudjelovala dva žuta Lamborghini Aventadora S. Lokalni izvori donose i nešto dodatnih detalja jer su vozila lako identificirali po preinakama načinjenima na njima. Jedan od njih nedavno je zabilježen dashcamom kako ulijeće u kružni tok bez poštivanja prednosti, a niti drugi sudionik nije potpuno nepoznat lokalnim ljubiteljima superautomobila.

Nakon nezgode oba su vozača požurila skinuti registarske pločice, valjda u brizi za svoju privatnost, no kako vidimo mnogi su odmah izvadili mobitele i fotografirali mjesto događaja. Očevici su posvjedočili i da je u “Lambu” koji je oštećen s prednje strane planuo i manji požar.

Lamborghini Aventador S na slobodnom tržištu košta više od 400.000, a s dodacima i preradama može lako premašiti i pola milijuna dolara. Ukupna, dakle, vrijednost vozila koja su sudjelovala u ovom udesu je vrlo vjerojatno oko milijun dolara – a kolika će im biti šteta zbog trenutka nepažnje, možemo samo nagađati.

Podijeli:
1