Kia produžila razdoblje jamstva za vrijeme karantene

Kia produžila razdoblje jamstva za vrijeme karantene

Korporacija Kia Motors je za sva vozila s važećim tvorničkim jamstvom, koje istječe u razdoblju od 16. ožujka do 30. travnja 2020. produžila važenje istog do kraja lipnja

Kia Motors Corporation je s lansiranjem programa Kia Promise obećala globalno produženje tvorničkog jamstva za svoja vozila. Kia Promise namijenjen je prije svega Kijinim klijentima koje je zadesila pandemija COVID-19.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Jamstva važe do 30. lipnja 2020.

Program Kia Promise, koji pokriva 142 zemlje i sva vozila kod kojih važenje tvorničkog jamstva istječe između 16. ožujka i 30. travnja, produžava jamstvo za ta vozila do 30. lipnja 2020. To uključuje sve zemlje EU, EFTA, Srbiju, BiH i Crnu Goru, gdje Kia pruža 7-godišnje jamstvo (150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja prijeđenih kilometara) i vrijedi za cijelo vozilo.

Za 500.000 vozila Kia širom svijeta

Kia Motors ocjenjuje da će od ovog produženja imati korist više od 500.000 kupaca. Zbog pandemije COVID-19 i mjera i ograničenja koje su u borbi s tim donijele mnoge zemlje, Kia Promise će pomoći strankama koje u tom razdoblju možda neće moći posjetiti servis.

Sangdae Kim, viši potpredsjednik i voditelj odjela za pomoć strankama u Kia Motors Corporation, povodom toga je rekao: “Produženjem jamstva naše stranke koje je zadesila pandemija sada imaju jednu brigu manje. Naš cilj je da našim strankama odagnamo brige oko jamstva vozila u vrijeme društvenog distanciranja.”

Kia Motors će sve stranke u nadolazećim danima kontaktirati individualno putem elektronske pošte te im predstaviti više informacija o programu Kia Promise.

Podijeli:
1