Kia predstavila digitalnu instrumentnu ploču modela Xceed

Kia predstavila digitalnu instrumentnu ploču modela Xceed

Kia je objavila još jedan teaser svog skorašnjeg noviteta, modela Xceed. Podsjetimo, prije nekoliko dana Kia je objavila prve slike vanjštine ovog automobila, a sada smo dobili priliku zaviriti u njegovu unutrašnjost. Točnije, Korejci su objavili fotografiju digitalne instrumentne ploče ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dakle, Xceed će tako postati prvi model ovog proizvođača koji će biti dostupan s 12.3-inčnom digitalnom instrumentnom pločom. Radi se o sustavu pod nazivom Supervision, a osnovu svega čini zaslon prilagodljivog prikaza te rezolucije 1920 x 720 koji će svojim korisnicima učiniti dostupno veći broj korisnih informacija.

Dakako, ovaj će sustav za početak biti dio dodatne opreme, a vremenom će se proširiti i u druge modele pod kijinom značkom.

Na kraju dodajmo kako će Xceed popuniti ponudu modela Ceed te se priključiti ostatku modelne obitelji koja uključuje Ceed, Ceed Sportswagon i Proceed. Također, u ponudi će popuniti prostor između modela Stonic i Sportage. Premijera ovog automobila je zakazana za 26. lipanj, a više o njemu pročitajte u našoj prethodnoj vijesti gdje se nalazi i galerija do sada dostupnih slika vanjštine.

Podijeli:
1