Kia osvježila Sorento

Kia osvježila Sorento

Kia je na svom domaćem, odnosno korejskom tržištu predstavila osvježenu izvedbu modela Sorento, a za vjerovati je da će uskoro isto ili vrlo slično osvježenje stići i na europska tržišta. Riječ je o malim, ali zamjetnim doradama.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sprijeda je Sorento dobio novu ponešto izmijenjenu masku te par rafiniranijih LED svjetala s inkorporiranim svjetlima za dnevnu vožnju, a tu je i nekoliko drugih manjih izmjena branika, kućišta svjetala za maglu i otvora za usis zraka pa Sorento djeluje otmjenije i sofisticiranije.

Otraga su novost stražnja svjetla s novom grafikom te redizajniranim krovnim spojlerom i završecima ispuha, a priču zaokružuju novi naplaci. Unutrašnjost će donijeti novi upravljač, posljednju generaciji kijinog infotainmenta, dodatnu serijsku opremu, posebno onu sigurnosnu, nove presvlake i sl.

U Južnoj Koreji dorađeni Sorento će biti dostupan s 2,2-litrenim dizelom i 2,0-litrenim benzincem, a oba su standardno uparena s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem. U Kiji su uvjereni kako će dorađeni dizajn ovog automobila s nešto bogatijom opremom privući još veći broj kupaca.

YouTube MP3 - Hotmail
1