Karma – dva koncepta za Šangaj

Karma – dva koncepta za Šangaj

Već pomalo zaboravljeni Karma Automotive je za predstojeći šangajski auto salon pripremio tri premijere. S jedne strane Karma će u Kini sredinom trvanja predstaviti novi Revero, a s druge dva konceptna vozila s kojima najavljuje očekivano proširenje ponude.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prije svega recimo kako će se prva studija moći pohvaliti prvoklasnim dizajnom kojeg potpisuje talijanska dizajnerska kuća Pininfarina. Iz priloženog teasera na kojem je prednji kraj tog vozila možemo vidjeti jedinstven svjetlosni potpis, osvjetljeni logo te vrlo agresivni prednji branik koji je vizalno podijeljen u dva dijela. Također, vidi se, blago izrađeni double-bubble krov, a vozilo djeluje nisko i široko te je vrlo vjerojatno riječ o tzv. kupeovskoj limuzini. Dakle, slično modelu Revero.

Najavljuje li ovaj koncept neki konkretni serijski model za sada nije poznato. O tehničkim karakteristikama također nema informacija, no gotovo je sigurno kako se radi o električno pokretnom automobilu.

Studija Karma Vision bi nam trebala predstaviti budući smjer kretanja razvoja dizajna karmine ponude za koju se svakako očekuje da će biti proširena u skoroj budućnosti. Službeno govoreći studija Vision nam predstavlja “uvid u dugoročnu posvećenost ovog proizvođača luksuzu, vrhunskoj izradi, naprednim tehnologijama i modernom dizajnu.”

Na kraju dodajmo i da bi Karma u Šangaju trebala predstaviti novi električni Revero koji bi se na određenim tržištima trebao naći u drugoj polovici ove godine.

Podijeli:
1