Kamionetom s prikolicom zabrazdio u offroad vožnju

Kamionetom s prikolicom zabrazdio u offroad vožnju

Iz SAD-a dolazi najluđi prometni video ovoga tjedna. Vozač pickupa koji je na prikolici prevozio dva automobila promašio je kolnik pa je nekoliko stotina metara provezao po travi i kanalu uz cestu

Ovoga ponedjeljka u mjestu Lafayette, u američkoj saveznoj državi Louisiani, zabilježen je neobičan slučaj vozača koji je “promašio” cestu i vozio po travi i kanalu pored nje. Sve to ne bi bilo toliko čudno, da nije bila riječ o vozaču kamioneta koji je iza sebe vukao prikolicu – s još dva automobila na njoj!

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Pijan ili pospan?

Slučajnom reakcijom osobe koja se vozila u blizini, ovaj je slučaj zabilježen i na videu koji donosimo u nastavku. Autor videa kaže kako se slučaj dogodio prije 8 sati ujutro. Navodno je vozač kamioneta zaspao za volanom i odlutao s ceste. Nakon toga vozio je “offroad” nekoliko stotina metara, vjerojatno došao k sebi, pa se pokušao izvući iz gabule.

Nakon što se vratio na cestu prešao je skroz na drugu stranu te, navodno, nakon svega zaglavio u travi. Policija se pojavila na mjestu ove nezgode, testirala vozača na alkohol, ali se ispostavilo da je bio trijezan. Napisali su mu kaznu za nemarnu vožnju te mu dozvolili mu da promijeni probušenu gumu i nastavi dalje s vožnjom.

Posebne čestitke zaslužuje onaj tko je automobile vezao na prikolicu…

YouTube MP3 - Hotmail
1