Kamionet potpuno uništen – a vozi!

Kamionet potpuno uništen – a vozi!

S Tajlanda stiže gotovo nevjerojatna snimka Toyote Hilux koja izgleda kao da se na nju srušio meteorit. No, vlasnika to nimalo ne brine, on krstari cestom kao da je riječ o potpuno novom kamionetu, samo u kabriolet verziji

Svijet automobila obiluje bizarnim događajima koji se često pojave i na viralnim snimkama koje kruže Internetom. Ništa drugačije nije niti ovoga puta. Jedan je vozač na cesti na Tajlandu kamerom “ulovio” vrlo neobično vozilo. Kamionet Toyota Hilux koji je potpuno uništen, čini se, padom nekog velikog i teškog tereta na njega. Bilo da je riječ o drvetu, stijeni ili možda meteoritu – svejedno – ova neuništiva Toyota i dalje vozi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

To što se vozilo preklopilo poput školjke, što nema niti jednog stakla i što mu glava viri kroz otvor na kojem je jednom stajao vjetrobran, ovom vremešnom Tajlanđaninu nimalo ne smeta. On se svojim Hiluxom uputio na cestu i krstari njome kao da je sve normalno. Ili je jednostavno zadatak koji je morao obaviti bio prevažan, a ova uništena Toyota jedino prijevozno sredstvo… Pravu motivaciju iza ove vožnje vjerojatno nikada nećemo doznati.

Ono što znamo jest da je veseli vozač razvaljenog kamioneta kamerom zabilježen 22. svibnja u gradu Chiang Rai na sjeveru Tajlanda, te da u blizini očito nije bilo policije koja bi provjerila tehničku ispravnost vozila.

YouTube MP3 - Hotmail
1