Kakva ideja: napumpao gumu – aparatom za gašenje požara

Kakva ideja: napumpao gumu – aparatom za gašenje požara

Klijent jednog servisa dovezao se s automobilom na popravak zbog "čudnih vibracija", nakon što je probušenu gumu uspio napuniti prahom iz protupožarnog aparata

Nova doza suludih prizora iz autoservisa objavljena je na YouTube kanalu Just Rolled In, a kao i obično, radi se o prilično zabavnim zgodama servisera, koji su naletjeli na “uradi sam” ili slične popravke. Naslovni “majstor” ipak uzima titulu najkreativnijeg vozača ovoga tjedna.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prema opisu uz video, klijent servisa požalio se na “čudne vibracije” u automobilu, koje su se pojavile nakon što je jednu probušenu gumu uspio napuniti – prahom iz protupožarnog aparata! Dovitljivi vozač kaže kako je odrezao ventil s pumpe za bicikl, zalijepio ga ljepljivom trakom na aparat za gašenje požara, pa tako dopunio probušenu gumu na svojem automobilu. Začudo, stvar nije funkcionirala kako treba, pa je ipak morao u servis. Tamo su mu zakrpali gumu i napunili je, ipak, zrakom.

Osim ove zgode, isti video donosi pregled još nekoliko “uradi sam” popravaka, opasnih oštećenja na vozilima za koje vlasnici nisu znali, metkom propucane mjenjačke kutije i sličnih nedostataka s kojima su se ljudi zaputili u razne servise – na zaprepaštenje servisera.

YouTube MP3 - Hotmail
1