Kako ne šlepati skupocjeni automobil

Kako ne šlepati skupocjeni automobil

Maserati zaglavljen u pijesku. U pomoć stiže oveći kamionet. Pri ruci ima uže za šlepanje. No, netko zaboravlja kako se vuča automobila obavlja, veže uže za prednji odbojnik skupocjenog automobila… što bi uopće moglo poći po zlu?

Facebookom se ovih dana širi video nastao, kako se čini, negdje u blizini pješčane plaže ili u kakvoj pustinji Novog Južnog Walesa u Australiji. Na njemu vidimo uobičajen prizor: Maserati Ghibli krenuo je u predubok pijesak, tamo zaglavio, a u pomoć mu je priskočio netko s ovećim kamionetom. Imali su čak i propisno uže za vuču, no prije nego su odlučili povući Maseratija iz pijeska nisu baš dobro promislili.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Umjesto za prednju kuku za vuču, ova ekipa svoje uže je zavezala za – prednji odbojnik Maseratija. Vozač kamioneta je potom ubacio u brzinu i nagazio na gas. Što se dalje dogodilo, možete i sami pretpostaviti. No, svakako pogledajte video kako bi vam se prizor urezao u sjećanje, jer tako ćete smanjiti vjerojatnost da i sami ovakvu amatersku grešku ponovite u budućnosti, ako vama ili nekome na cesti zatreba šlepanje.

Osnovna cijena Maseratija Ghibli je oko 70 tisuća američkih dolara. Ne znamo točno koliko košta zamjena prednjeg odbojnika, ali imamo osjećaj da je vlasnik ovog primjerka već doznao tu informaciju, na teži način.

1