Jurio autocestom s motociklom zaglavljenim pod autom

Jurio autocestom s motociklom zaglavljenim pod autom

Bizarnih prometnih snimaka s Interneta ovih dana ne nedostaje. Ovoga puta prenosimo video koji prikazuje vozača kako vozi svoj monovolumen dok mu je ispod prednjeg kraja zakačen motocikl – Honda CBR – koji pritom struže po cesti i iskri

Bizarna naslovna fotografija ovog događaja koja vam je zasigurno privukla pozornost prilično dobro opisuje i ono što se vidi u priloženom videu. Iz SAD-a, naime, stiže snimka s autoceste na kojoj je vidljivo kako vozač Hondinog monovolumena naoko bezbrižno vozi autocestom dok mu je pod prednjim krajem zaglavljen motocikl, koji pritom još dobro struže po cesti i iskri metrima iza.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako je do ove situacije došlo, doznalo se tek nakon što se u priču neminovno uplela policija. Oni su otkrili kako je 25-godišnjak, vlasnik monovolumena, na cesti udario u motocikl. Potom je nastavio voziti, pobjegao s mjesta nesreće, gurajući motocikl pred (ili bolje rečeno pod) svojim vozilom. Policija je izvijestila i kako je vozač monovolumena kriv, a do njega su došli jer je – zamislite – sam nazvao policiju i pokušao prijaviti krađu automobila.

Sve je snimljeno na autocesti Riverside na jugu Kalifornije. Vozač je uhićen, a priznao je i da je udario motociklista i da je s njegovim vozilom kasnije pobjegao. Vlasnik motocikla, iako je nakon sudara preletio 60-ak metara, srećom nije teže ozlijeđen. Jedino će mu možda srce stradati kada vidi što mu je ovaj učinio s motociklom.

Podijeli:
1