Je li ovo novi Renault Clio?

Je li ovo novi Renault Clio?

Internetom je počela kružiti fotografija novog Clia i to u RS Line izvedbi. Točnije, radi se o slici makete u veličini 1:43, neki bi rekli, o igrački. Slika je procurila s jedne stranice na kojoj se dotični model mogao naručiti (bez poznatog datuma dostave) za cijenu od oko 35 eura. Slika je u međuvremenu uklonjena, ali jednom na internetu…

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovo nije prvi put da je vanjski izgled nekog novog automobila postao poznat putem makete. Podsjetimo, tako su “procurili” Volvo S90 u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi, Audi A7 Sportback, Citroën C3 Aircross i sl.

Što se samog Clia tiče, ako je vjerovati priloženoj slici, očit je utjecaj trenutnog Méganea. Posebno na prednjem kraju, odnosno svjetlima i maski motora. Dakle, upravo ono što se očekivalo i najavljivalo za ovaj novitet.

U svakom slučaju o novom Cliu ćemo više doznati uskoro. Naime, službeno je potvrđeno kako će premijera biti održana početkom 2019, a najizglednija je premijera na ženevskom auto salonu. Online premijera će vjerojatno biti održana i prije ožujka.

Podijeli:
1