Izokrenuo miješalicu, pa spašavao – mobitel

Izokrenuo miješalicu, pa spašavao – mobitel

Iz Vijetnama stiže zabavna snimka s nadzorne kamere, na kojoj vidimo kako je jedan radnik na malenoj mobilnoj miješalici betona uspio okrenuti svoje vozilo na blagoj uzbrdici, no to nije sve

Motocikli i motorne rikše vrlo su popularni na jugoistoku Azije, pa nije rijetkost da se takva malena prijevozna sredstva tamo koriste i za transport većih tereta. U videu, koji je objavljen ovih dana, vidimo tako jedan maleni rudimentarni mikser betona, tek nešto veći od motocikla – vozilo kakvo na europskim cestama vjerojatno nigdje ne bi bilo legalno. A kada pogledamo cijeli video, jasno je i zašto.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Vozač je, naime, navezao ovu miješalicu na maleni uspon, a ona se pod vlastitim teretom izvrnula unatrag, ostavivši “majstora” u zraku. Prilično zabavan prizor ostavlja još dublji dojam kada vidimo da se vozač u prvom trenutku nije dosjetio ugasiti motor, čak niti izbaciti iz brzine. Unatoč tomu što mu se vozilo prevrće, benzin iz rezervoara curi na sve strane, a beton je već istresen po cesti, on ostaje u svojem sjedalu, trese se zajedno s mikserom, a prvo što čini jest – prolazniku dodaje svoj mobitel. Tek onda gleda kako bi iz ove situacija izvukao sebe.

Video je nadzornom kamerom zabilježio izvjesni Hanh Mi prije nekoliko dana u Vijetnamu, na nepoznatoj lokaciji.

YouTube MP3 - Hotmail
1