Italdesign objavio novi teaser svog ženevskog koncepta

Italdesign objavio novi teaser svog ženevskog koncepta

Talijanska dizajnerska kuća i karoserijska radionica u vlasništvu Grupe Volkswagen na predstojećem će ženevskom salonu predstaviti novi konceptni model, a upravo je objavljen drugi najavni teaser ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Konkretnije, na slici je čini se prednje svjetlo ovog noviteta, no za sada nema konkretnijih informacija o kakvom će se točno vozilu raditi. Ipak, gotovo je sigurno da će biti riječ o električno pokretnom modelu s kojim će Italdesign predstaviti javnosti svoje mogućnosti.

Također, objavu teasera je popratio tekst koji kaže kako će se Italdesign u Ženevi “obasjati svjetlom pet posebnih priča, za pet kolekcionarskih vizionara”. To bi moglo značiti kako će ovaj koncept ustvari biti produkcijsko vozilo s vrlo ograničenom serijom od svega pet primjeraka koji će se donekle razlikovati jedan od drugoga, a sve kako bi se zadovoljili ukusi petero kupaca.

Naime, iz Italdesigna je već potvrđeno kako u budućnosti namjeravaju s raznim markama stvarati modele ograničene serije između jednog do stotinu primjeraka, a kako su to točno zamislili, saznat ćemo početkom ožujka.

YouTube MP3 - Hotmail
1