Hotmail, gmail log in, fb log in'

Italdesign objavio četvrti teaser ženevskog noviteta

Italdesign objavio četvrti teaser ženevskog noviteta

Italdesign je do sada objavio tri teasera svog novog modela na kojima smo mogli vidjeti poklopac otvora za gorivo (ili možda utičnice za punjenje), prednja svjetla i dio boka ovog automobila, a na posljednjem četvrtom vidimo dobar dio stražnjeg kraja, očito sportskog vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Neki smatraju kako se radi o sportskom automobilu sa središnje smještenim motorom koji se u osnovi temelji na lamborghinijevom Huracanu ili audijevom R8. S druge strane, ima i onih koji smatraju da je riječ o električno ili hibridno pokretanom sportašu. U svakom slučaju ono što možemo vidjeti na priloženim teaserima nekako najviše upućuje na Lamborghini.

Ukoliko se uistinu radi o Lamborghiniju moguće je da je 5,2-litreni V10 uparen s električnim motorom te da bi se snaga dotičnog pogonskog sklopa mogla kretati oko 700 KS. Sasvim prikladno za jednog od pet potvrđenih posebnih noviteta koji će svaki biti razvijen i proizveden za drugog naručitelja, zar ne?

Podsjetimo, Italdesign bi ove godine trebao predstaviti pet one-off modela za pet privatnih naručitelja, a prvi bi trebao biti upravo ovaj ženevski novitet.

1