Infiniti QX80 Monograph – najava novog velikog SUV-a

Infiniti QX80 Monograph – najava novog velikog SUV-a

Infiniti je u New Yorku predstavi novi konceptni model QX80 Monograph koji je izravna najava novog velikog SUV-a, odnosno nove generacije modela QX80. Konceptni je model dugačak oko pet metara te visok i širok oko 2 metra, a proizvođač navodi da je njegov dizajn prvi primjer primjene nove infinitijeve dizajnerske filozofije na vozilo ove veličine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Očekuje se da će produkcijski model uvelike nalikovati ovoj studiji što će biti korak naprijed u odnosu na trenutni model koji djeluje pomalo napuhano. Veća doza elegancije i stila će svakako biti dobro pozdravljena od strane potencijalnih kupaca.

Slike interijera za sada nisu dostupne, no konačni će produkcijski model svakako biti vrhunski opremljen, dok će unutrašnjost biti izrađena od kvalitetnih materijala kako i priliči premium vozilu. Pogonski sklop konceptnog modela također nije poznat.

Sljedeća generacija modela QX80 bi na tržište trebala stići u prvoj polovici sljedeće godine, a službena premijera će se vrlo vjerojatno održati u Detroitu.

Podijeli:
1