Infiniti najavio detroitski koncept

Infiniti najavio detroitski koncept

Infiniti će tijekom sljedećeg mjeseca na detroitskom NAIAS-u predstaviti novi konceptni model, a priložena uz ovu vijest je njegova prva fotografija, odnosno teaser. Proizvođač je za sada s javnošću, pored ove slike samo informaciju kako je riječ o limuzini te kako će s ovom studijom biti predstavljen novi smjer razvoja dizajna budućih infinitijevih vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Točnije, detroitski koncept će biti “prvi prikaz” novog infinitijevog dizajna pa je za očekivati kako će Infiniti tijekom sljedeće godine vjerojatno predstaviti nekoliko novih studija s kojim će nas dodatno upoznati sa svojim planovima glede vanjskog izgleda svojih budućih vozila.

Tehničkih informacija za sada nema, no iz Infinitija stižu najave o “sljedećem koraku tradicionalne limuznske konstrukcije” te “korak prema kompaktnijim i naprednijim pogonskim sklopovima.” Drugim riječima, mogu se očekivati moderno uređeni interijer te električni pogon.

Za sada se ne zna hoće li ovaj model biti izravna najava nekog produkcijskog modela, no pretpostavlja se kako je riječ o studiji budućeg predvodnika infinitijeve ponude. U svakom slučaju više ćemo doznati već sredinom siječnja, ako ne i prije.

Podijeli:
1