Infiniti još jednom najavio novi koncept – Q Inspiration

Infiniti još jednom najavio novi koncept – Q Inspiration

Infiniti je pred koji tjedan objavio prvi teaser svoje nove studije koja će premijerno biti predstavljena na predstojećem detroitskom auto salonu. Sada je pak objavljena i prva fotografija ovog automobila, a saznajemo i da će nositi naziv Q Inspiration.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U osnovi radi se o studiji putem koje nam Infiniti daje uvid u svoju viziju moderne premium limuzine, odnosno o konceptu koji najavljuje budućeg predvodnika infinitijeve ponude, ali i kretanje razvoja dizajna ostalih infinitijevih modela.

Sukladno trendovima ovaj će automobil imati karoserijski oblik bliži tzv. kupeovskoj limuzini nego klasičnoj limuzini, a poklopac motora će biti kraći i kabina dulja. Također, velike staklene površine će doprinijeti lounge dojmu bogato opremljenog i kvalitetno izrađenog interijera.

Za sada još uvijek nije poznato koje je vrste pogonski sklop ovog automobila, no vrlo je vjerojatno kako se radi o nekoj vrsti hibridnog ili čak električnog pogona. U svakom slučaju više ćemo saznati uskoro, odnosno najkasnije 15-og ovog mjeseca kada će Q Inspiration biti i službeno predstavljena na ovogodišnjem NAIAS-u.

Podijeli:
1