INA uz WRC Croatia koji se održava od 20. do 23. travnja

INA uz WRC Croatia koji se održava od 20. do 23. travnja

Domaća naftna kompanija ujedno je predstavila i poboljšana Class Plus goriva s novim Expert aditivima za još bolje performanse motora

Treću godinu za redom Hrvatska ugošćuje utrku svjetskog prvenstva u reliju. WRC Croatia Rally 2023 održat će se od 20. do 23. travnja, a u koji je svakako uvertira Quattro River Rally koji se održava ovog tjedna. WRC Croatia Rally iznimno je veliki projekt, a koji i ove godine podržava INA, i to kao zlatni sponzor.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tim je povodom danas u Zagrebu potpisan dvogodišnji ugovor, a koji uključuje i 2024. godinu. Ovom su događaju prisustvovali i ponajbolji hrvatski relijaši Juraj Šebalj i Viliam Prodan. Riječ je o poznatim INA ambasadorima, a koji na žalost ove godine neće nastupiti na WRC natjecanju koji se održava na našim prostorima.

Još dvije godine suradnje

– Iznimno smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom s INA-om, našom vodećom naftnom kompanijom. Uvjeren sam da kako će se veza WRC-a i Hrvatske produžiti i nakon predviđenih pet godina, da će trajati mnogo dulje nego što su to neki mislili prigodom dolaska ovakvog zbivanja u Hrvatsku – istaknuo je to Danijel Šaškin, predsjednik Organizacijskog odbora WRC-a Croatia. Ugovor je ispred INA-e potpisao Peter Ratatics, predsjednik Uprave INA-e. Ratatics je tom prilikom poželio sreću i sportske uspjehe svim vozačima.

WRC Croatia se ove godine održava u pet hrvatskih županija – Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj – te gradu Zagrebu. Nakon prvog izdanja u još vrlo aktualno vrijeme korone, lani je doživjelo potpuno novu dimenziju, uz više od 310 tisuća gledatelja. Očekuje se nastup šezdesetak posada iz čitavog svijeta. Dolaze vrhunski vozači. Gledatelji će moći pratiti iznimne vozačke vještine Sebastiena Ogiera, Kalle Rovanpera Thierrya Neuvillea. Vozit će se na trasi dugačkoj 1650 kilometara, uz 301 kilometar brzinaca.

Očekuje se nastup osam hrvatskih posada u klasama Rally 3, 4 i 5. Martin Ravenščak je prijavljen s Fordom Fiestom Rally3 u klasi WRC3. Četiri će vozača nastupiti u automobilima klase Rally4 – Tomas Hrvatin, Željko Magličić, Jan Pokos i Marko Lončarić. Tu su još i Vjekoslav Čičko, Slaven Šekuljica i Igor Mandić. Oni će voziti Renault Clio Rally5. Dnevne ulaznice za WRC Croatia Rally moguće je nabaviti po cijeni od 10 eura, a uz to je dostupan i četverodnevni paket ulaznica po cijeni od 30 eura. Osim ulaza u sve Fan Zone uz brzinske ispite, sve ulaznice vrijede i za servisno parkiralište. Redovne ulaznice dostupne su u online prodaji putem sustava ulaznice.hr

Gledatelji će imati priliku uživati u bogatoj gastro ponudi iz Fresh Corner kućica koje će biti postavljene na nekoliko atraktivnih lokacija poput servisnog parka iza INA-ine Upravne zgrade u Zagrebu i pokraj staze u Kumrovcu gdje se vozi završnica relija. Na putu do dionica utrke vrhunsko gorivo i najbolje osvježenje mogu pronaći na Ininim maloprodajnim mjestima.

YouTube MP3 - Hotmail
1