I Vatreni na otvorenju novog Hyundai centra u Zagrebu

I Vatreni na otvorenju novog Hyundai centra u Zagrebu

Bogati glazbeno-scenski program uveličali su i brojni poznati gosti, veleposlanik Republike Koreje, Njegova Ekselencija gospodin Won Sup Park te ministar gospodarstva i poduzetništva Darko Horvat, predsjednik Hyundai Motor Europe, Dongwoo Choi te Thomas Schmid, izvršni dopredsjednik Hyundai Motor Europe

Iako salon radi već neko vrijeme, sinoć je na red došlo službeno, svečano otvorenje novog i Hyundai centra u Hrvatskoj. Na adresi Ljubljanska avenija 4C u Zagrebu, na površini od 1300 m2 prostire se najmoderniji Hyundai centar u Hrvatskoj. S obzirom da je Hyundai službeni partner Hrvatskog nogometnog saveza, ovu su svečanost uveličali hrvatski nogometni reprezentativci Milan Badelj, Nikola Vlašić, Bruno Petković, Duje Ćaleta Car, Dominik Livaković, Marko Rog i Josip Brekalo u društvu Zorislava Srebrića te Ive Olivari, team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije. Na taj su način Vatreni podržali uspješnu četverogodišnju suradnju Hyundaija i Hrvatskog nogometnog saveza.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Svečanost otvorenja uveličali su i veleposlanik Republike Koreje, Njegova Ekselencija gospodin Won Sup Park te ministar gospodarstva i poduzetništva Darko Horvat, predsjednik Hyundai Motor Europe, Dongwoo Choi te Thomas Schmid, izvršni dopredsjednik Hyundai Motor Europe.

Riječ je o investiciji od 25 milijuna kuna, a da je riječ o centru koji je spreman za budućnost koja nam je već na vratima, pokazuje i činjenica da je opremljen električnim punionicama, gdje se istovremeno može puniti 15 električnih vozila.

Bila je to ujedno i prilika da se  istovremeno prezentira korejska inovacija te hrvatski dizajn i proizvodi. Tako je poznati grafiter Slaven Kosanović Lunar uživo oslikao navijačkim motivima jedinstven model električne Hyundai Kone, a hrvatski reprezentativci ukrasili su je svojim potpisima. Prostor je bio uljepšan cvjetnim dekoracijama Saše Šekoranje, dok su hostese promovirale nove modele Krie Designa by Kristina Burja te unikatni nakit sve popularnijeg LuTi  dizajna. Glazbeni i scenski program vodila je Iva Šulentić, a goste su zabavljali Nina Badrić, Massimo, Ante Gelo band s Ivom Ajduković i Alenom Đurasom.

Podijeli:
1