Hyundai objavio teasere nove generacije modela Santa Fe

Hyundai objavio teasere nove generacije modela Santa Fe

Hyundai je nakon prošlotjedne objave prvog, sada objavio i dva dodatna teasere nove geneacije mdoela Santa Fe. Točnije, riječ je o skicama koje nam dodatno predstavljaju novosti prednjeg i stražnjeg kraja ovog automobila koji bi online premijeru trebao imati tijekom sljedećeg mjeseca, dom će mu prvi javni nastup biti onaj u New Yorku krajem ožujka.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Koliko za sada možemo vidjeti čini se da će na veći Santa Fe veliki utjecaj imati manji model Kona. Prije svega tu mislimo na nova svjetla i maski motora koji će uvelike izmijeniti lice ovog vozila. Promjene stražnjeg kraja će također biti lako vidljive, a općenito nova će generacija djelovati modernije i elegantnije.

Također, očekuju se i mnoge izmjene unutrašnjosti te dorade tehničke prirode, a određeni iskorak će biti učinjen i kada je riječ o opremi, s posebnim naglaskom na sigurnost putnika. Također, očekuje se i veća ponuda prostora unutar putničke kabine.

Podataka o motorizaciji za sada nema, no znamo da bi se nekolicini benzinskih i dizelskih motora uskoro na određenim tržištima trebala priključiti i plug-in hibridna verzija. U svakom slučaju uskoro ćemo doznati više.

Podijeli:
1